CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 24, 2011

final exam dah BERMULA......

ari nie dah start final exam bg u kiki...pagi nie jugak kiki ada 1 paper .....klu nak di ikutkan x ready per pun utk exam kali ni...cm xde mood exam sem nie..ntah la..kenapa.....paper pun exam tetap exam..kena hadapi nye gak....eeeeee...cuak giler la beb...rasa mcm nak g perang jer.....doakan kiki berjaya dengan cemerlang.....

Wednesday, April 20, 2011

semangat yang hilang

hai!...semalam baru balik hostel setelah 4 hari bercuti n pulang ke rumah....kononye nak mintak restu mak....isnin ni kiki dah star paper...risau gak la...tu y kiki balik awl hostel..tujuan nak study la...so smlm kiki balik la...hajatnye hari ni nak start study...tgok2 kena siapkan report projerk...member lain balik kampung..so terpaksa la lupakan hajat nak study la....so td jumpa la scandal kiki kat u nie...dia ajak makan sama...dia mengidam nasi arab...orng baru baik demam la katakan...demam rindu..hahahhahaa..kiki balik umah dia start demam...kiki balik hostel dia ok lak...per maknaye tue ek???(perasan sendiri)....tgah2 makan tue dia kata la dia nak balik kuantan...dalam hati kiki...sedihnye...xde semangat nak study....waaaaaaa.....tp nak wt cm ner dia dah balik dah pun....

Monday, April 11, 2011

Hot Story

Dah lama aku x tulis ini punya BLOG...dah bersarang kot blog aku nie...tgah BUSY giler skrng nie....mcm hampeh...dekat2 nak final makin banyak keja...Walaupun busy...aku tetap nak story kisah benar nie...terjadi kat member kelas aku....ni soal hati n perasaan(emo lak aku ni)...si boy ni minat kat si gurlz nie...tp gurlz ni kata "aku xleh lupa ex bf aku la "...tp si boy ni tunggu ler ngn penuh sabar sbb si gurl ni dah bg harapan kan ...dia sanggup buat per utk si gurlz nie...si gurlz ajak kuar,dia akan kuar walaupun busy...punya baik ler si boy nie.sanggup berhabis masa,duit n paper la utk si gurlz nie....skrng nie si gurlz ni dah falling in love ngn  budak lain...so dia tinggalkan si boy ni cm tue..aku pun x paham per si gurl ni nak...semua orng naik menyampah dgn perangai die...nak tegur si gurlz nie cepat la sgt terasa(hati kuman)..kang kami tegur,dia akan buat muka..berbelah bagi...masaalah dah semakin besar bila member si boy ni pun angin ngn si gurl nie...tunggu masa jer nak kena sembur....aku bukan nak malukan kaun hawa..tp disbbkan org cm die la,kaum hawa dapat nama...padahal y buat dia jer..aku x buat...the moral of the story is jangan mainkan perasaan orang..if x suka ckp x suka...jangan bg kata2 y membuatkan orng berharap kat kita...."RENUNG2 KAN DAN SELAMAT BERAMAL"

Rindunye kat anak buah

Pejam celik..pejam celik..rupanya dah dekat sebulan setengah aku x balik umah...Patut la anak buah aku dah bising...sibuk chat ngn aku kat fb..tnya biler nak balik...sory ler to anak buah ku tersyang,mak njang( panggilan anak buah aku,utk mak cik dier y comel ni...) bukan x nk balik...tp mak njang busy ler..busy as seorng student...assigment berlambak2...test menimbun2..nanti biler mak njang dah cuti,mak njang balik la...nnti mak njang bawak korang g main kat taman ek...

Lupa lak aku nak introduce kat korang nak buah aku....Anak buah aku der 5 orng...ni anak akak aku..ader 3 putera...Y tua sekali nama dier Ahmad Zahin Ikmal y second Ahmad Zamil Irfan n yang kecik Ahmad Zafri Irsyad...y lagi 2 tue anak abg aku..2 puteri yang cukup kuat berangan...y sulung Nurul Jannah Najla'..y bongsu Nurul Amni Nafisa....