CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 11, 2011

Hot Story

Dah lama aku x tulis ini punya BLOG...dah bersarang kot blog aku nie...tgah BUSY giler skrng nie....mcm hampeh...dekat2 nak final makin banyak keja...Walaupun busy...aku tetap nak story kisah benar nie...terjadi kat member kelas aku....ni soal hati n perasaan(emo lak aku ni)...si boy ni minat kat si gurlz nie...tp gurlz ni kata "aku xleh lupa ex bf aku la "...tp si boy ni tunggu ler ngn penuh sabar sbb si gurl ni dah bg harapan kan ...dia sanggup buat per utk si gurlz nie...si gurlz ajak kuar,dia akan kuar walaupun busy...punya baik ler si boy nie.sanggup berhabis masa,duit n paper la utk si gurlz nie....skrng nie si gurlz ni dah falling in love ngn  budak lain...so dia tinggalkan si boy ni cm tue..aku pun x paham per si gurl ni nak...semua orng naik menyampah dgn perangai die...nak tegur si gurlz nie cepat la sgt terasa(hati kuman)..kang kami tegur,dia akan buat muka..berbelah bagi...masaalah dah semakin besar bila member si boy ni pun angin ngn si gurl nie...tunggu masa jer nak kena sembur....aku bukan nak malukan kaun hawa..tp disbbkan org cm die la,kaum hawa dapat nama...padahal y buat dia jer..aku x buat...the moral of the story is jangan mainkan perasaan orang..if x suka ckp x suka...jangan bg kata2 y membuatkan orng berharap kat kita...."RENUNG2 KAN DAN SELAMAT BERAMAL"

0 comments:

Post a Comment